Liga 1

Veste uriașă pentru suporterii dinamoviști! Zăvăleanu: „Discutăm cu investitori puternici din Dubai!”

Dinamo se află în insolvență și ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 22:50
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 23:12

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că oficialii clubului se află în momentul de față în contact direct cu oameni potenți financiar din Dubai, care ar putea veni să investească la clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani, dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru playsport.ro.

Problemele financiare de la Dinamo, puse de Zăvăleanu pe seama foștilor patroni spanioli

„Datoriile lui Dinamo se datorează cheltuielilor făcute de investitorii spanioli. Vom încerca să recuperăm datoriile pe care Dinamo le are către alți creditori. Trebuie să recuperăm ce au făcut acești oameni.

Astăzi am fi vorbit de încă 3-4 milioane de euro în datorii, dacă nu ar fi fost banii strânși de DDB și banii din drepturile TV. Jucătorii aveau o vârstă la care nu mai puteau face performanță, dar erau plătiți cu 25.000 - 30.000 de euro pe lună. Antrenorul de portari era plătit foare bine, dar avea probleme cu picioarele și nu putea să șuteze în minge! Îți vine să râzi, dar când vezi cât s-a cheltuit cu aceste lucruri îți vine să plângi.

Salariile mari moștenite și cheltuielile mari lăsate de spaniole sunt greu de gestionat. Următoarele 6 luni sunt decisive! E clar că acești spanioli au făcut totul după ureche. Nu există o explicație logică pentru ce s-a întâmplat, putem doar să speculăm”, a spus Zăvăleanu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies