Fotbal intern

„Adio, dar rămân cu tine!” Borcea recunoaște că s-a implicat financiar la Dinamo: „Am dat bani”

Cristi Borcea, fost finanțator al lui Dinamo, a dezvăluit că a susținut financiar echipa din „Groapă” în 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 19:25
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 19:34

Borcea este de părere că în ciuda eforturilor pe care oamenii de la club le fac, Dinamo este o echipă lipsită de viitor în momentul de față.

„În momentul de față, Dinamo n-are niciun viitor. E un pacient conectat la aparate. Dacă îl deconectezi, gata! Echipa e condamnată să reziste până atunci când stadionul va fi gata și trebuie să-și rezolve și problema cu insolvența.

Am încredere în Mircea Rednic, dar m-am implicat în revenirea lui la Dinamo. Rednic știe fiecare colțișor al stadionului, am încredere”, a spus Cristi Borcea la Digi Sport.

Fostul finanțator al „câinilor” a dezvăluit că a dat bani la Dinamo și în perioada în care echipa era pregătită de Adrian Mihalcea, adică în vara lui 2020.

„M-am implicat când a fost Mihalcea antrenor, dar nu vreau ca numele meu să fie legat de locul 15 și de insolvență. 30.000 de oameni mă înjurau și umpleau gardurile când echipa termina pe locul 2”, a mai spus Borcea.

Cristi Borcea a finanțat clubul Dinamo în perioada 1995 - 2012. În martie 2014, acesta a fost condamdat în „Dosarul Transferurilor” și a petrecut patru ani și patru luni în detenție, fiind eliberat în 2018.

Modifică setările cookies