"Nu e 90% rezolvat, e 99%!" Gigi Becali, ultimele detalii despre negocierile cu Sumudica! A fost sunat in timpul interviului: "Sunt cu televiziunile, nu vreau sa auda!"

Gigi Becali a vorbit din nou despre intelegerea cu Marius Sumudica. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 13:09
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 13:22

Desi inca nu a semnat cu noul antrenor, Gigi Becali a anuntat ca are totul rezolvat, iar singurul lucru care lipseste este semnatura lui Sumudica. La iesirea din Palat, finantatorul FCSB a fost intrerupt de telefon in timp ce oferea un interviu. 

Becali a vorbit la telefon despre contractul lui Sumudica, afirmand ca ii va duce echipa in Champions League in sezonul urmator. Dupa apel, finantatorul a dezvaluit ca i-a trimis contractul antrenorului, pentru a-l citi. 

"El e om de cuvant. Ia, stai sa vedem: 'Alo, da. Asa, bine ma, tata. Da ma, stiam eu ca Sumi e de caracter si de cuvant. Hai, fii sanatos! Sunt cu televiziunile aici, nu vreau sa auda ei ce vorbim. Normal, iti dai seama, da ma, el se duce in Liga Campionilor, o sa ia 500! '. 

I-am zis sa ii trimita contractul, sa il citeasca si sa semneze. Nu e 90% rezolvat, e 99%, 1% numai semnatura", a spus Gigi Becali la Palat. 

Modifică setările cookies