Primele declaratii ale lui Sumudica dupa ce Becali a spus ca va fi noul antrenor FCSB: "Sunt un antrenor liber!" 

Marius Sumudica FCSB Gigi Becali Superliga BREAKING NEWS! Sumudica a rupt tacerea dupa ce Becali a spus ca va fi noul antrenor FCSB: "Sunt un antrenor liber!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 12:23
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 15:59

Marius Sumudica (50 ani) a comentat anuntul numirii sale pe banca FCSB.

Antrenorul roman a vorbit dupa ce Gigi Becali a spus ca s-a inteles cu el pentru a prelua banca tehnica a echipei. Desi patronul a declarat ca totul se va rezolva in cursul zilei de joi, Sumudica a declarat ca nu a semnat. 

Mai mult, antrenorul nu a confirmat niciuna dintre declaratiile facute de Gigi Becali, sustinand ca nu avea cum sa semneze vreun contract prin telefon. 

"Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Si nici nu aveam cum sa semnez prin telefon", a spus Sumudica pentru PlaySport

Gigi Becali a vorbit la 'Ora exacta in sport' si a spus ce l-a determinat sa negocieze cu Marius Sumudica pentru a o prelua pe FCSB. 

"Am negociat cu el si daca va da buletinul, sa fac contractul si sa semneze azi. Am venit de la Biserica acum, nu stiu nimic. 

Rezultatele lui m-au determinat sa il aleg. A demonstrat, daca a demonstrat, am zis sa il iau. Nu am stiut ca e asa bun ca antrenor. Mie imi placea ca om, eram prieten cu el", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!