"Noi, latinii, vorbim cam mult! Trebuie sa ne uitam ce fac nemtii!" Gica Hagi transmite un mesaj clar in plina pandemie! Ce spune "Regele" si de ce prevede un dezastru in fotbal

Gica Hagi coronavirus liga1 Superliga "Noi, latinii, vorbim cam mult! Trebuie sa ne uitam ce fac nemtii!" Gica Hagi transmite un mesaj clar in plina pandemie! Ce spune "Regele" si de ce prevede un dezastru in fotbal
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 22:49
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 22:54

Gica Hagi a vorbit despre pandemia coronavirusului din Romania.

Echipa antrenata de Gica Hagi, Viitorul Constanta, a stabilit cum va trece de pandemia coronavirusului din Romania. "Regele" va reduce contractele tuturor angajatilor sai la 50%, nu doar pe cele ale fotbalistilor.

Hagi a vorbit despre situatia isteriei provocate de coronavirus si este de parere ca fiecare trebuie sa stabileasca o anumite strategie prin care sa treaca peste aceasta situatie dramatica.

"Fiecare trebuie sa inteleaga in aceste momente ca e nevoie de o strategie care sa te ajute sa treci cu bine peste ce va urma si sa mergi mai departe.

Eu cred ca trebuie sa fii cinstit si corect cu jucatorul, nu sa-i promiti nu stiu ce si apoi sa ajungi in incapacitatea de a respecta ce i-ai promis. Nu, mai bine ii zici ceea ce e, realitatea, ceea ce clubul poate si decide el apoi ce vrea, daca vrea, e vorba despre alegerea lui. Nu se poate sa nu reduci din costuri, n-ai cum.

Trebuie sa te adaptezi la ceea ce se intampla. Uitati-va ce au facut deja nemtii. Fac ce trebuie, noi, latinii, vorbim prea mult, ca intotdeauna. Trebuie sa ne uitam la cei mari. Si ce vedem? Ce au facut cluburile din Germania? Ce a facut Lyon, cel mai bine organizat club din Franta? Imediat a adoptat masuri de criza. E exact ce trebuie fiindca daca nu te adaptezi si nu iei decizii, atunci finalul e inevitabil, ajungi in faliment. Asta vrem?", a declarat Gica Hagi la Gsp.

Gica Hagi a vorbit si despre ceea ce se va intampla in fotbal dupa ce va trece aceasta pandemie

"50% va fi din ce a fost. Asa cred eu si am si argumente. Un club e un brand, care e valoarea acum pe piata a unui brand? Piata decide totul din punct de vedere financiar si asa e logic sa fie. Cota jucatorilor va fi la jumatate, transferurile vor fi la jumatate. Ce costa ieri 100 de milioane, maine va fi 50, ce valora 300 de milioane va fi la 200-150 de milioane, o sa vedeti.

Tot timpul nu doar in fotbal, atunci cand e nevoie de un model de strategie, de cum trebuie luate deciziile, trebuie sa te uiti la ce face Germania", a mai spus Gica Hagi pentru sursa citata.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!