"Sezonul asta e compromis!" Gica Hagi, declaratii ingrijoratoare in contextul pandemiei de coronavirus! Ce spune "Regele"

Gica Hagi coronavirus Superliga "Sezonul asta e compromis!" Gica Hagi, declaratii ingrijoratoare in contextul pandemiei de coronavirus! Ce spune "regele"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2020, 17:52
Data actualizarii: Vineri 20 Martie 2020, 18:00

Gica Hagi a vorbit despre situatia actuala a fotbalului din Romania.

Fotbalul din Romania a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, iar acesta nu poate fi reluat mai devreme de 16 mai, conform anuntului FRF. 

Gica Hagi a comentat situatia actuala si crede ca sezonul curent e compromis. Acesta a declarat ca toate cluburile ar trebui sa se concentreze pe urmatoarea stagiune.

"Sunt bine, stau cu familia acasa, la Bucuresti. Eu plec de la simplu la complicat, deci ideea mea e simpla. Acest sezon e compromis, trebuie sa ne gandim la urmatorul. E o criza mondiala care va aduce multe minusuri, trebuie sa vedem ce facem de la anul. De aceea cred ca UEFA a luat un an termen. Cred ca e mult mai important ce se va intampla sezonul urmator, la asta trebuie sa ne gandim, acum trebuie sa ne concentram pe aceasta criza. Eu cred ca toate cluburile din lume vor scadea bugetul cu 50%. Jucatorii sunt acasa, le-au fost date exercitii pentru pregatire fizica. Zoua si de Nooijer au plecat. Ianis a venit acasa, e cu noi. Ii indemn pe toti romanii sa stea in casa si sa respecte regulile", a spus Gica Hagi la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!