Liga 1

Mutu, tranșant după înfrângerea cu Mioveni: „Mi-am propus să nu vorbesc despre asta!”

FCU Craiova a pierdut al treilea meci din acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 22:29
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 22:30

Oltenii lui Adrian Mutu au pierdut deplasarea cu CS Mioveni, 0-1, și au ajuns la a treia înfrângere suferită în acest sezon, după meciurile cu CFR Cluj și Voluntari. FCU se află pe locul 9 în clasament, cu 7 puncte obținute în primele șase etape.  

Antrenorul a vorbit la finalul meciului de înfrângerea suferită, pe care nu o vede drept un rezultat corect, punctând că echipa sa a dominat jocul. Mai mult, Mutu a vorbit și despre golul anulat al echipei sale, lăsând de înțeles că este dezamăgit de arbitraj.

„Am dominat în totalitate jocul. Cum spuneam și acum câteva săptămâni, câteodată fotbalul este nedrept. Nu meritam să pierdem. Noi am venit, ne-am făcut jocul cu o echipă care s-a apărat în jumătatea ei. Am încercat să îi desfacem. Am și marcat, dar mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj. 

Am văzut în timpul meciului, nu trebuie să văd după meci. Frustrarea este mare. Vă las pe dumneavoastră să vedeți câte greșeli s-au făcut în defavoarea noastră”, a spus Mutu la finalul meciului. 

Mesaj pentru jucătorii săi 
 

Antrenorul a spus și ce trebuie să facă fotbaliștii săi în timpul meciurilor, punctând că singura echipă care a reușit să o domine pe FCU a fost campioana României, CFR Cluj. 

„Atacanții mei trebuie să fie mai atenți când ajung în fața porții și să marcheze. Până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri. Per ansamblu, sunt mulțumit. În afara de ocazia din repriza a doua, ei nu au avut nicio ocazie la poartă. E loc și pentru noi să jucăm mult mai bine. 

Pe viitor, cred că acest noroc o să se întoarcă. Până acum, și la Voluntari și acum, nu mă recunosc învins. Pe tabelă, au câștigat adversarii, dar eu nu o văd așa.

În afară de CFR care este campioana României, nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat toate partidele. Vor veni și golurile”, a adăugat tehnicianul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies