FCU Craiova și-a prezentat noua achiziție! Un jucător lansat de Mircea Rednic a fost adus de la Mouscron

FCU Craiova Adrian Mutu Superliga FCU Craiova și-a prezentat noua achiziție! Un jucător lansat de Mircea Rednic a fost adus de la Muscron
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 17:31
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 17:44

FCU Craiova a bifat o nouă achiziție.

Benjamin van Durmen, un mijlocaș de 24 de ani care a evoluat toată cariera lui la Royal Mouscron, a venit lângă Adrian Mutu. Clubul patronat de Adrian Mititelu a făcut anunțul oficial, pe Facebook.

Van Durmen a jucat la Mouscron

 

  • FCU Craiova și-a prezentat noua achiziție! Un jucător lansat de Mircea Rednic a fost adus de la Muscron

”Benjamin van Durmen, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru Mouscron, în prima ligă belgiană, a semnat cu Știința!

Mijlocașul belgian, în vârstă de 24 de ani, deține la activ 91 de meciuri în prima ligă belgiană și 97 de meciuri în toate competitiile pentru Mouscron, în decurs de 5 ani”, se arată în postarea clubului.

Rednic susține că Van Durmen seamănă ca stil de joc cu Gâlcă

 

La Mouscron, Van Durmen a fost adus la echipa mare chiar de Mircea Rednic. Antrenorul român spune că Van Durmen este un fotbalist care se aseamănă ca stil de joc cu Constantin Gâlcă, fostul mijlocaș central de la Steaua.

Gâlcă impresiona printr-o viziune a jocului extraordinară, ultimă pasă și șuturi înșelătoare din orice poziție.

”Eu l-am promovat la prima echipă a lui Mouscron, de la academia clubului. Este stilul lui Gâlcă. Are ultima pasă, travaliu și e agresiv. Șutează bine la poartă, apare și la finalizare. 

Cei de la Craiova l-au dorit și pentru că se cunoaște foarte bine cu Jeremy Huyghebaert (n.r- fundaș stânga la FCU Craiova). Au jucat împreună la Mouscron”, a spus Rednic pentru GSP.ro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!