mihai iosif echipa etapei FCSB LPF Rapid Liga 1

Mihai Iosif, antrenorul etapei! FCSB, Farul, Universitatea și FCU Craiova au câte doi fotbaliști în echipă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 4-a.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 15:05
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 15:43

FCSB, Farul Constanța, Universitatea Craiova și FCU Craiova trimit câte doi fotbaliști în cea mai bună echipă a etapei trecute. De asemenea, FC Botoșani, CFR Cluj și Rapid trimit câte un jucător în lista fotbaliștilor ce s-au remarcat în această săptămână.

Rapid îl dă și pe antrenorul etapei. Mihai Iosif a fost ales de LPF, datorită evoluțiilor excelente ale echipei, de când a promovat. Iată echipa:

PORTAR
 

Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) - A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi "Jucătorul meciului".

FUNDAŞI
 

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) - A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri. A câştigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

MIJLOCAŞI
 

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.

ATACANŢI
 

Gustavo (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI
 

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă, au scris cei de la LPF pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies