mihai iosif echipa etapei FCSB LPF Rapid Superliga Mihai Iosif, antrenorul etapei! FCSB, Farul, Universitatea și FCU Craiova au câte doi fotbaliști în echipă

Mihai Iosif, antrenorul etapei! FCSB, Farul, Universitatea și FCU Craiova au câte doi fotbaliști în echipă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 4-a.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 15:05
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 15:43

FCSB, Farul Constanța, Universitatea Craiova și FCU Craiova trimit câte doi fotbaliști în cea mai bună echipă a etapei trecute. De asemenea, FC Botoșani, CFR Cluj și Rapid trimit câte un jucător în lista fotbaliștilor ce s-au remarcat în această săptămână.

Rapid îl dă și pe antrenorul etapei. Mihai Iosif a fost ales de LPF, datorită evoluțiilor excelente ale echipei, de când a promovat. Iată echipa:

PORTAR
 

Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) - A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi "Jucătorul meciului".

FUNDAŞI
 

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) - A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri. A câştigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

MIJLOCAŞI
 

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.

ATACANŢI
 

Gustavo (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI
 

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă, au scris cei de la LPF pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!