Adi Mutu nu este mulțumit! Ce l-a deranjat pe antrenorul Rapidului

Adrian Mutu atacant goluri Marko Dugandzic Rapid Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 21:42
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 22:06

Tehncianul din Giulești spune că este important ca echipa sa să nu depindă de un singur jucător.

Rapid ocupă poziția secundă în SuperLigă, cu 18 puncte în 8 meciuri, la egalitate cu liderul FCV Farul. Echipa lui Adrian Mutu a marcat 9 goluri până acum, dar doar două dintre ele au fost trecute în dreptul atacanților centrali, ambele marcate de Marko Dugandzic, câte unul cu FCSB și "U" Cluj. Mutu spune că nu este îngrijorat, ci mai degrabă bucuros că marcatorii Rapidului sunt diverși.  

"Este important pentru echipă când pe tabela de marcaj este numele mai multor jucători, nu numai unul. Atunci ar însemna ca echipa să stea doar în realizările unui jucător. Mă bucur că reușim să marcăm cu mai mulți jucători, ceea ce este un lucru pozitiv. Cu siguranță și atacanții vor avea timpul lor și vor ieși la rampă.

  • Adrian Mutu

Diferența de scor mă interesează mai puțin sau aproape deloc. Cum e vorba din bătrâni 'important e să avem un gol mai mult decât adversarul'. Suntem la început de sezon, jucătorii abia își intră în formă. Importantă pentru noi este victoria, nu diferența de scor, pentru că nu cred că este un lucru important în fotbal", a precizat Adrian Mutu.  

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!