VIDEO EXCLUSIV Motivul real pentru care sârbul Dusan Celar a fost transferat la CFR: „Nu se antrenează cu echipa!”

CFR Cluj l-a transferat în urmă cu doar câteva zile pe Dusan Celar (25 de ani), un fotbalist din liga a treia sârbă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 12:53
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 12:58

Bogdan Mara a dezvăluit că atacantul de 25 de ani a fost adus pentru echipa a doua și nu va juca în acest sezon la prima echipă.

„Nu, nu. Nu are cum. Încă are contract acolo, nu cred că se pune problema să vină, deși Rondon este un jucător pe care noi ne-am fi dorit să-l avem la echipă. A fost un jucător de bază, pe care te puteai baza oricând. Când nu juca se pregătea la fel de bine. Din păcate a fost lăsat să plece. Va trebui să ne reorientăm.

Fotbalistul sosit din din Liga a treia din Serbia este pentru echipa a doua, nu pentru prima echipă. O să-l vedem acolo în acest an și dacă va confirma, va urca la echipa mare, dacă nu, nu. Nu face parte din echipa mare. Nu se antrenează și nu va juca aici, probabil că îl vom luat la câteva antrenamente pentru a-l vedea.

Vrem să mai aducem jucători, însă nu ne este ușor, pentru că nu mai avem loc pe listă”, a spus Bogdan Mara, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Petrescu, surprins de transferul lui Celar

Dan Petrescu a surprins când a fost întrebat despre Dusan Celar (25 de ani), atacantul din liga a treia sârbă care a venit să întărească ofensiva celor de la CFR Cluj.

”Bursucul” susține că nu-l cunoaște pe noul jucător transferat de CFR și, cel mai probabil, va evolua pentru echipa a doua a clubului.

"Eu? Nu l-am adus eu! Eu nu știu despre cine e vorba. Pe jucătorul ăsta nici nu-l cunosc. Cred că a venit înainte să fiu eu aici. Eu nu știu nimic despre acest jucător. 

Poate că e la echipa a doua. La echipa mare în niciun caz", a spus Dan Petrescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!