Dinamo FC Botosani Superliga

Dinamo marchează după cinci etape fără gol, însă pierde meciul cu FC Botoșani. Moldovenii, la un punct de liderul CFR 

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Dinamo și FC Botoșani pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 19:21
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 00:12

După cinci etape fără gol marcat, Dinamo a spart gheața chiar pe teren propriu, reușind să marcheze prin Gabriel Torje, din penalty. Nu a fost suficient pentru dinamoviști pentru a obține cele trei puncte, deoarece FC Botoșani a înscris de două ori în prima repriză.

Datorită victoriei cu Dinamo, FC Botoșani a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1, la doar un punct distanță de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, câinii roșii se află pe penultimul loc, cu doar șase puncte. 

  • Dinamo - FC Botoșani, de la 19:00 | Moldovenii, hotărâți să asedieze Ștefan cel Mare

Final de meci! FC Botoșani obține o victorie importantă pe Ștefan cel Mare, în fața celor de la Dinamo, impunându-se cu 2-1. 

minutul 84 - Ivanoski este faultat în careu și obține o lovitură de la 11 m pe care Gabriel Torje o execută perfect. 

minutul 79 - Ivanovski ratează o șansă uriașă de a marca pentru Dinamo. Fotbalistul a preluat în mijlocul careului, dar nu a reușit să preia cum trebuie. 

minutul 62 - Ratare importantă pentru FC Botoșani. Eduard Florescu trimite un șut puternic din afara careului, însă este respins de Iliev.

A început repriza secundă. Dinamoviștii caută egalarea în meciul cu FC Botoșani.

PAUZĂ! 

minutul 45 - Ratare importantă pentru Dinamo. Torje îi pasează lui Ehmann, iar acesta reia puțin pe lângă poarta moldovenilor. 

UPDATE | După 12 minute în care meciul a fost întrerupt, partida s-a reluat de la minutul 35, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani. 

minutul 34 - Meciul de pe Ștefan cel Mare a fost întrerupt după ce nocturna de pe stadion s-a stins. 

minutul 18 - FC Botoșani a mărit diferența pe tabela de marcaj datorită golului marcat de Kage. Moldovenii au obținut lovitura de pedeapsă după faultul lui Moldoveanu asupra lui Kage.

minutul 13 - Ongenda este găsit perfect de Mihai Roman, iar francezul face o preluare perfectă și marchează cu un șut plasat din marginea careului.

minutul 6 - Ongenda este faultat marginea careului și obține o lovitură liberă. Mihai Roman șutează pe poartă, însă Iliev nu are probleme să prindă mingea.

A început partida! 

ECHIPELE DE START 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!