Dusan Celar CFR Cluj Dan Petrescu Dinamo FK Krupa Fotbal extern

OFICIAL Atacantul de la CFR Cluj despre care Dan Petrescu habar nu avea la momentul transferului a plecat de la echipa campioană!

Dusan Celar a debutat deja la noua sa formație, FK Krupa din Bosnia și Herțegovina, care este lider în divizia secundă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 12:26
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 12:29

Atacantul sârb Dusan Celar (26 de ani) a plecat de curând de la echipa campioană CFR Cluj la FK Krupa, lider în divizia secundă din Bosnia și Herțegovina după 12 etape disputate.

Celar, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Dinamo, a debutat deja în această lună pentru Krupa, cu care a semnat un contract pe un an.

Dusan Celar, catastrofă în România

Sârbul, fiu de impresar, nu a convins deloc în România în puținele meciuri jucate (două pentru ”câini” în Liga 1 și unul singur, în Cupă, pentru prima echipă a lui CFR, fără gol marcat), iar antrenorul Dan Petrescu a surprins anul trecut când a fost întrebat despre atacantul sosit din liga a treia sârbă să întărească ofensiva campioanei.

”Bursucul” a susținut că nu-l cunoștea pe Dusan Celar: "Eu? Nu l-am adus eu! Eu nu știu despre cine e vorba. Pe jucătorul ăsta nici nu-l cunosc. Cred că a venit înainte să fiu eu aici. Eu nu știu nimic despre acest jucător. Poate că e la echipa a doua. La echipa mare în niciun caz".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!