CFR Cluj Dan Petrescu Marius Bilasco Superliga

Prima reacție din partea CFR-ului, după rezultatele slabe ale lui Dan Petrescu: ”Lucrurile sunt stabile”

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive, după venirea lui Dan Petrescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 16:38
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 16:52

Campioana României și-a pierdut seria de invincibilitate din campionat după ce a pierdut duelul de la Botoșani, primul de la revenirea lui Dan Petrescu. De asemenea, CFR Cluj a debutat și cu o înfrângere Conference League.

Marius Bilașco a comentat perioada proastă a CFR-ului, menționând că rezultatele echipei sunt nemeritate. El consideră că rezultatele nu reflectă jocul din teren.

  • Prima reacție din partea CFR-ului, după rezultatele slabe ale lui Dan Petrescu: ”Lucreurile sunt stabile”

"E un program destul de greu, sunt alte partide care ne aşteaptă la fel de dificile, precum cele două pe care le-am jucat. Din păcate, lucrurile nu au ieşit aşa cum ne doream, dar, având în vedere faptul că suntem angrenaţi în cele două comeptiţii, va trebui să gestionăm bine perioada următoare. 

Sunt probleme de efectiv, sunt convins că cei valizi şi cei care vor intra vor face totul ca rezultatele următoare să fie unele pe care ni le dorim,

Aceste rezultate nu reflectă ceea ce s-a petrecut pe teren, pentru că nu meritam să pierdem. Au fost jocuri echilibrate în care rezultatul de egalitate era cel mai echitabil. Au fost nişte evenimente în club, nu cele aşteptate, dar avem capaicitatea de a conţinua şi de a merge mai departe.

Lucrurile sunt stabile. În acest moment vă spun lucrul acesta, pentru că au fost discuţii interne, au fost oameni care au fost lângă echipă şi sunt în continuare lângă club şi tendinţa e de normalitate, de a aplana alte lucruri care dezechilibrează atmosfera bună de la echipă", a declarat Marius Bilașco, oficialul campioanei României, CFR Cluj, pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies