mitica dragomir Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga

Dragomir, impresionat de Craiova lui Mititelu: "Domne', astia se misca bine!" Ce spune fostul sef al LPF despre Mutu si Puscas

Dragomir este incantat de schimbarile administrative ale echipei nou-promovate din Banie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Mai 2021, 16:28
Data actualizarii: Duminica 30 Mai 2021, 16:40

Chiar daca a avut certuri interminabile cu Adrian Mititelu in trecut, fostul sef de la LPF considera ca FCU Craiova s-a intarit in aceasta vara cu aducerea lui Marcel Puscas si Mutu, pe care ii considera doua lovituri bune de marketing.

"Domne', astia se misca bine! L-au luat pe Puscas, care e unul dintre cei mai buni presedinti din tara. Langa el, l-au luat si pe Mutu. Inseamna ca au un marketing bun", a declarat Mitica Dragomir pentru AS.ro.

Fostul conducator de la Liga este de parere ca Mutu nu se aventura in aceasta experienta daca Mititelu nu ii garanta transferuri pentru sezonul viitor.

"Se duce Mutu fara sa aiba siguranta transferurilor?! Mutu, unul din cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut tara, are experienta. Numai cu echipa cu care a promovat nu poate sa aiba rezultate. Dar, avand bani, poti sa aduci jucatori absolut extraordinari, care sunt acum liberi de contract", a precizat Dumitru Dragomir.

Potrivit DigiSport, Mutu a fost ademenit de FCU Craiova cu un salariu lunar de 7.000 de euro. Contractul este pe doi ani, iar obiectivul, dupa cum a anuntat Adrian Mititelu Jr. public, este clasarea in playoff, inca din primul sezon.

Modifică setările cookies