Rodion Camataru FCU Craiova Real Madrid Superliga

"O lovitura de imagine!" Ce a spus Rodion Camataru dupa ce Mutu a semnat cu FCU Craiova! "E un subiect delicat"

Rodion Camataru a oferit prima reactie dupa ce Adrian Mutu a fost numit principal la FCU Craiova.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 16:16
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 16:35

Fotbalistul de legenda al Universitatii Craiova si al lui Dinamo Bucuresti crede ca venirea lui Mutu este, in primul rand, o lovitura de imagine. Camataru are incredere ca Mutu va face o figura frumoasa la Craiova lui Mititelu.

"Incepe in forta, cu o lovitura de imagine. Din generatia noastra nu e nimeni acolo, e o lovitura de imagine. Imi place Adi Mutu, l-am cunoscut la comisia tehnica, la tineret, imi place stilul lui. E destept si merita o sansa. A aratat valoare la echipa nationala de tineret, eu cred in stilul lui. Cred ca Mutu se va impune. Banuiesc ca si inainte de a semna a pus conditii. Cred ca a conditionat venirea anumitor jucatori", a spus Rodion Camataru, pentru Telekom.

Fostul mare fotbalist este suparat pentru ca identitatea clubului Universitatea Craiova este disputata intre FCU si CSU. 

"E delicat subiectul, dar in sensul fotbalului e foarte frumos. Va fi foarte interesant. Nu stiu cum va fi, dar va fi frumos. Lumea va fi impartita. E greu de spus cine e Universitatea Craiova, nu ca mi-ar fi frica... E vorba de pe cine intrebi", a adaugat Rodion Camataru.

Modifică setările cookies