EXCLUSIV | "Lui Mazare ii placeau gagicile, nu sportul! Acum au lege care le permite sa ajute!" Mitica Dragomir se declara incantat de eventuala fuziune Viitorul-Farul

Fostul presedinte al ligii s-a pronuntat cu privire la viitorul fotbalului constantean.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 25 Mai 2021, 11:17
Data actualizarii: Marti 25 Mai 2021, 13:28

Recunoscut ca un om influent, atat in fotbalul romanesc, cat si pe scena politica a tarii, Mitica Dragomir a vorbit despre situatia de la Constanta, acolo unde e posibil ca Viitorul si Farul sa fuzioneze si sa formeze doar o echipa care sa reprezinte judetul si sa duca traditia mai departe.

Dragomir spune ca aceasta unire a echipelor ar fi benefica, in special daca autoritatile locale vor da si ele o mana de ajutor, nu ca pana acum cand cele doua formatii nu au fost ajutate deloc.

"Ar fi ceva benefic pentru fotbalul romanesc. Constanta este un oras cu peste 370 de mii de oameni. Pot sa tina o echipa la nivel inalt. Hagi nu a fost ajutat, Marica nu a fost ajutat. Iar stadionul pe care juca si echipa nationala s-a degradat. Acum au lege care sa permita primariei si consiliul judetean sa ajuta sportul. Lui Mazare nu i-a placut sportul, ii placeau gagicile, dar oamenii care sunt acum pot ajuta", a spus Mitica Dragomir la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!