Mircea Rednic și suporterii lui Dinamo îl omagiază pe Cătălin Hîldan: ”Nu trebuie uitați eroii lui Dinamo”

S-au împlinit 21 de ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 14:45
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 14:47

”Unicul căpitan” s-a stins pe 5 octombrie 2000, în timpul unui duel amical dintre Dinamo și Oltenița. A rămas î inimile suporterilor dinamoviști, dovadă fiind faptul că și în prezent galeria lui Dinamo poartă numele de ”Peluza Cătălin Hîldan”.

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a spus că Mircea Rednic, împreună cu suporterii echipei și ofițerul de presă al clubului vor merge la mormântul lui Hîldan, pentru a-l comemora.

21 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan

Este o zi specială. Eu sunt la Cluj acum pentru că nu am fost de o lună și ceva acasă, dar s-au organizat Mircea Rednic și ofițerul de presă și probabil că vor merge și câțiva suporteri la mormântul lui Cătălin Hîldan. Se face asta în fiecare an și e foarte bine pentru că nu trebuie uitați eroii lui Dinamo.

Din partea fanilor dinamoviști vine mereu energie, pe lângă cea mentală, și concretă, prin faptul că donează în fiecare an sume importante de bani, fără de care nu știu cum ne-am descurca. Ei susțin echipa în mod necondiționat, și când au pierdut cu 6-0, și când au pierdut cu 5-0, fanii lui Dinamo au susținut echipa, au chemat jucătorii, au aplaudat și au scandat Dinamo”, a spus Iuliu Mureșan, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies