”Era un turist, zici că a făcut Făgărașul”. Valeriu Iftime, ironii la adresa unui jucător important din echipă

FC Botoșani a obținut doar un egal pe terenul Academicii Clinceni.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 12:39
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 13:08

Locul doi din campionat, FC Botoșani s-a îndepărtat la 8 puncte de liderul CFR Cluj, după egalul împotriva ”lanternei roșii” a campionatului. FC Botoșani a decshis scorul prin reușita lui Dawa, fotbalistul din naționala Camerunului.

Cascini a egalat pe final, după un gol suspect de henț. Totuși, Valeriu Iftime crede că echipa s-a a făcut un meci slab. Kage, fotbalistul cu peste 165 de meciuri în prima ligă din Belgia, a fost luat la rost de Valeriu Iftime.

Iftime: "E un semnat pentru Marius!"

Kage juca de parcă era de vârsta mea. Eram cu un coleg aseară, de ce nu îl schimbă pe Kage? Era obosit, era un turist, zici că a făcut Făgărașul. Greoi, trebuia să muncească mai mult. E un semnal pentru Marius”, a spus Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport.

De asemenea, Iftime a vorbit și despre echipa celor de la Academica Clinceni, pe care o cinsideră în creștere, datorită aportului adus de Ionuț Chirilă, noul antrenor al echipei.

Idiot nu sunt. Nu pot să nu fiu mulțumit de locul doi. Suntem buni, am jucat fotbal. Cu Craiova, am jucat fotbal. I-am luat de sus. Crec că antrenorul lor, Chirilă, s-a temut de noi, a jucat, s-a închis. Eu aș paria că Academica Clinceni își revine. Facem pariu, salvează asta”, a adăugat Iftime.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies