Fotbal extern

Costel Gâlcă, la un pas de mutarea carierei! Gigantul din Premier League care a fost aproape să îl aducă pe fostul antrenor de la FCSB

Costel Gâlcă ar fi putut antrena în Premier League.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 13:33
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 13:50

Fostul antrenor de la FCSB a fost la un pas de a semna cu Watford, în urmă cu câteva luni. La momentul respectiv, Watford se afla în lupta pentru promovarea în Premier League, reușind să revină pe prima șcenă a fotbalului englez atunci.

Gâlcă s-ar fi luptat pentru postul de antrenor cu Xisco Munoz, spaniolul ce a fost ales, într-un final pentru postul de antrenorm al echipei. The Atletic spune că, pe lângă Gâlcă, au mai fost pe listă Diego Martinez sau Claudio Ranieri, actualul antrennor al echipei.

Costel Gâlcă a fost la un pas de mutarea carierei

”Costel Gâlcă, fosul internațional român și antrenor al lui Espanyol, cu experiență în competiția internă, în Arabia Saudită și în Danemarca, a fost pe listă. El a discutat și a analizat echipa, dar discuțiile au picat când s-a vorbit despre stafful tehnic.

Gâlcă nu a mai fost căutat apoi. Claudio Ranieri a fost prima opțiune a conducerii, în acest moment”, au anunțat cei de la publicația britanică The Athletic.

Ajuns la 49 de ani, Costel Gâlcă este liber de contract, după despărțirea de Vejle, din Danemarca. UD Almeria B, FCSB, România U17, Espanyol, Al-Taawoun și Al-Fayha sunt celelelte echipe din palmaresul său. În prezent, negociază cu Sepsi.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies