Mircea Lucescu Dinamo Superliga

Mircea Lucescu știe de ce situația de la Dinamo este tot mai gravă! Analiza antrenorului român 

Mircea Lucescu a oferit o reacție, după plecarea lui Rednic de la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:45
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:57

Puriul” a reușit doar o victorie în 12 meciuri oficiale, iar Iuliu Mureșan a decis să îl îndepărteze pe acesta de pe banca tehică. Înlocuitorul a fost ales rapid, fiind vorba de Flavius Stoican.

Antrenorul lui Dynamo Kiev crede că stratega clubului din ultimii ani a fost greșită, acesta fiind principalul motiv din spatele situației proaste de la echipă. Rezultatele slabe au venit din cauza lipsei de continuitate, crede Lucescu.

Antrenorul spune că cei ce au condus echipa s-au gândit mai mult la interesele persoanale în ultima perioadă, iar în acest context evoluția clubului era aproape imposibilă. De asemenea, acesta crede că suporterii vor rămâne necondiționat la alături de echipă.

A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători și atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată!

Trebuie un nucleu de jucători atașați de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcție de interesele echipei. Nu știu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua și Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranțele a zeci de mii de suporteri. Nu poți să-i faci peste noapte.

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poți trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani”, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!