Mircea Lucescu Echipa Nationala Nationala

Mircea Lucescu, despre favoritul Federației de a prelua naționala: „Ar fi un hazard!”

Mircea Lucescu a vorbit despre potențialii antrenori care pot conduce destinul echipei naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 21:43
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 21:50

După ce au fost refuzați de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat la Cluj, pentru a-i propune lui Dan Petrescu să preia echipa națională. Doar că pe 20 decembrie, la o zi după ultimul meci din 2021, cu FC Argeș, 1-0, clujenii au emis un comunicat oficial în care au anunțat că Petrescu va rămâne la CFR. 

În aceste condiții, variantele viabile pentru postul de selecționer rămân Edward Iordănescu și Adrian Mutu. De asemenea, ambii îndeplinesc condiția impusă de FRF. Sunt liberi de contract, iar Răzvan Burleanu nu este nevoit să plătească clauza de reziliere.

Însă, Mircea Lucescu este de părere că pentru a conduce destinul primei reprezentative este nevoie de experiență.

Lucescu: „Trebuie adus antrenorul care a avut continuitate”

„Ar fi un mare hazard, Nu au experiență. Poate pentru Iordănescu mai puțin, pentru că a lucrat la echipele de club, este apropiat de tatăl lui, deci știe foarte bine ce trebuie făcut. 

Adrian Mutu nu știu. Sigur, poate Federația știe mai bine ce a putut să facă la naționala de tineret. La echipa națională, totuși... Sunt și excepții, dar trebuie adus antrenorul care a avut o continuitate de succese și care îți dă siguranța că lucrurile pot continua”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!