Dumitru Dragomir Echipa Nationala Razvan Burleanu Nationala

I-a ieșit „cacealmaua” lui Burleanu? Ce spunea Dumitru Dragomir după plecarea lui Rădoi de la națională

Dan Petrescu a refuzat naționala și i-a făcut jocul lui Răzvan Burleanu, după susținea Dumitru Dragomir în urmă cu două săptămâni, la PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 22:51
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:07

Burleanu și Stoichiță au discutat pe rând cu Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu despre o eventuală preluare a băncii tehnice, însă toți cei enumerați au declinat ofertele și au rămas să-și continue proiectele în care erau angrenați deja.

Asta nu face decât să le dea apă la moară celor care au susținut încă de la început că Burleanu joacă la cacealma și că, de fapt, nu negociază decât de ochii lumii, deoarece el are deja pregătită varianta Adi Mutu pentru națională.

Dumitru Dragomir și Florin Prunea au fost printre cei mai virulenți oameni de fotbal care au susținut că negocierile purtate de Burleanu sunt de fațadă.

Dacă Prunea este de părere că Mihai Stoichiță va fi pus pe banca naționalei, Dumitru Dragomir pare convins că Adrian Mutu va fi următor selecționer al României.

„Este o piedică pentru el (Petrescu). Dacă acum pleacă de la CFR și nu se caifică de la Europene, gata, e terminat. Nu se duce el la echipa națională.

Eu l-aș aduce pe Mutu, aș încerca cu el. Părerea mea este că el va fi numit antrenorul echipei naționale”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

După ce Neluțu Varga a refuzat să-l lase pe Petrescu să plece liber de contract la națională, Burleanu mai are o singură variantă dacă își dorește să-l aducă pe „Bursuc” la națională: să plătească clauza de 600 de mii de euro pe care acesta o are în contract.

Dragomir, convins că Burleanu a jucat la cacealma cu Hagi

Gică Hagi (56 de ani) a fost favorit să preia funcția de selecționer după ce Mirel Rădoi a decis să se retragă de la națională după ratarea calificării la Campionatul Mondial.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Burleanu a jucat, de fapt, la calcealma, deoarece știa și el că Hagi nu va putea ocupa funcția de selecționer fiind patron la Farul.

„Nu, domnule, este, după părerea mea, o dovadă de maturitate la Hagi, eu așa consider.

Președintele a fost un diplomat și un șmecher, asta e altceva, e om politic, e normal să joace așa”, a spus Dumitrul Dragomir pentru PRO TV și sport.ro.

Întrebat dacă este de părere că Burleanu se aștepta la un răspun negativ din partea lui Hagi, Dragomir a spus: „Categoric! Dar asta face parte din știința de a conduce, convingerea mea este că de la început s-a știut. Pentru că este incompatibil la această oră Hagi cu funcția de selecționer pentru ca fiul lui este jucător al echipei naționale. Este acționar majoritar la o echipă, părerea mea este că s-a știut de la bun început că Hagi are minte și o să refuze”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!