"Mai curand se vinde Lampard de la FCSB pe 150 de milioane decat sa se vanda Dinamo!" :) Ironii la adresa celor doua RIVALE din Bucuresti! Cum sunt vazute transferurile lui Man si Coman

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru si finantator al echipei din Vaslui, a 'intepat' cele doua mari rivale din Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2020, 12:42
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2020, 12:55

Fostul finantator al echipei din Vaslui nu crede in vanzarea clubului Dinamo catre investitorii spanioli si a facut o comparatie amuzanta. Adrian Porumboiu spune ca sunt sanse mai mari sa se transfere 'Lampard' (n. r. Ovidiu Popescu) de la FCSB pe 150 de milioane de euro decat sa se vanda Dinamo:

"Mai curand cred ca se vinde Lampard de la FCSB pe 150 de milioane de euro decat sa se vanda Dinamo. Deocamdata Botosani este peste Lampard. Sunt lucruri de amuzament", a spus Adrian Porumboiu la Ora Exacta in Sport.

Adrian Porumboiu: "Transferurile lui Man si Coman pe 15 milioane nu au legatura cu realitatea!"

 

Fostul finantator crede ca sumele solicitate de Gigi Becali sunt exagerate, insa patronul FCSB-ului isi face jocul pentru a incerca sa obtina cat mai mult:

"Eu cred ca cei care sunt interesati de Man si de Coman, cand vad in fiecare zi ca se vand pe 15 milioane se lasa pagubasi. E o chestiune simpatica, nu are nicio legatura cu realitatea, dar fiecare isi face jocul.

FCSB este unde este, se anunta o hegemonie de 5 ani care nu se intampla. Acum vad ca se anunta 'noul Juventus'. Cel de la Torino doar peste 100 de ani poate sa fie egalat", a mai spus Porumboiu.

Gigi Becali a negociat recent cu Norwich transferul lui Man. Oficialii englezilor au venit la Bucuresti, insa mutarea a picat din cauza sumei prea mare ceruta de patronul FCSB-ului (n. r. 15 milioane de euro)

CITESTE SI

Modifică setările cookies