Ipoteza SOCANTA lansata de directorul Craiovei! Coronavirus si la FCSB? "Erau deja infectati!" 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2020, 11:29
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2020, 13:40

Directorul executiv de la Universitatea Craiova se teme pentru sanatatea jucatorilor, dupa cazurile de la Dinamo.

Marcel Popescu, directorul executiv al liderului Craiova a lansat o ipoteza conform careia ar putea aparea cazuri de Coronavirus si la FCSB, echipa care s-a intalnit recent cu Dinamo. 

"Au fost 5-6 jucatori de la Dinamo care probabil erau deja infectati la ora semifinalei retur cu FCSB. Propagarea si transmiterea virusului la terti este posibila si imprevizibila. Perioada de incubatie este aleatorie, nu se stie cat dureaza. E riscant. 

Victime cad, din pacate, jucatorii. Se intampla la cateva cluburi, sunt exemple negative, dar nu ii poti pune la zid. Nu pot fi ostracizati jucatorii ca au luat boala. Au luat-o ca se duceau la Satfica cu ce puteau, ca nu au bani de masini, se duc cu transportul in comun. 

Fata de Dinamo recunosc ca este un adversar cu care ne intalnim si fata de care exista o rivalitate mare. Ce se intampla, insa, acum, este o realitate. Trebuie sa avem demnitatea si sa ne pastram constiinta curata vizavi de noi insine. Nu poti obliga pe DInamo sa joace ca nu au cu cine sa joace! Nu au 10 insi. Sunt probleme de forta majora, trebuie sa fim rationali", a spus Marcel Popescu la Pro X.

La Dinamo au fost descoperite deja 10 cazuri de coronavirus in cadrul lotului, iar Mattia Montini este si el suspect si urmeaza a afla rezultatul testului. Si la campioana CFR exista deja 6 cazuri! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!