VIDEO EXCLUSIV Lucian Sânmărtean a dezvăluit care sunt principalele atuuri ale echipelor care luptă pentru titlu. Pe cine mizează

FCSB cu jucătorii, iar CFR cu antrenorul! Aceasta este cheia luptei la titlu - spune Sânmărtean. FCSB n-a mai fost campioană din 2015, când pe teren era și Sânmărtean.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 21:08
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 22:11

FCSB va fi campioană dacă bate tot până la final.

„Sunt într-o formă deosebită, sunt într-un moment foarte bun, jucătorii de impact Octavian Popescu, Olaru, Tănase reușesc ușor, ușor să facă diferența pentru această echipă”, a spus Lucian Sânmărtean la PRO ARENA.

CFR are 2 puncte peste FCSB in lupta pentru al 5-lea titlu consecutiv.

„Eu cred că Dan Petrescu este atât de abil din punct de vedere al jucării meciurilor la rezultat. Și asta s-ar putea să fie marele atu al CFR-ului”, crede Lucian Sânmărtean.

„Magicianul”, porecla preferată a lui Sânmărtean

Sânmărtean a fost cu România la Euro, iar în Champions League a debutat împotriva lui Manchester United. Hagi îl striga Platini, iar la FCSB i se spunea Magicianul.

„<<Magicianul>> mi se pare cel mai de impact cum mi s-a parut si <<micul Platini>>”, a dezvăluit fostul jucător al Vasluiului.

Sânmărtean s-a retras acum 4 ani, dar se antreneaza zilnic și are grijă ce și cât mănâncă. Indiferent că e Crăciunul, Paștele sau 1 mai.

„Nu fac cure, nu mănânc foarte multe salate, dar încerc să mănânc foarte puțin. Chiar dacă mănânc un mic nu o să fie patru mici, dacă beau o bere nu o să fie patru beri”, a mai spus Sânmărtean.

Modifică setările cookies