Liga 1

FCSB și-a găsit stadion după ce primele două variante au picat! MM: „Mă simt excepţional acolo!”

FCSB știe pe ce stadion va disputa „finala” cu CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 22:46
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 22:46

Clubul lui Gigi Becali va trebui să joace ultimul meci al sezonului în altă parte decât pe Arena Națională, deoarece cel mai mare stadion al țării va găzdui un eveniment în perioada respectivă.

MM Stoica a dezvăluit că echipa pregătită de Toni Petrea va disputa, cel mai probabil, meciul cu CFR, programat pe 21 mai, pe stadionul din Buzău.

„Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu - CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Stadioanele „Ghencea” și „Arcul de Triumf”, închise pentru FCSB

Discursul care lasă loc la interpretări avut de ministrul Dîncu l-a convins pe managerul general al FCSB că nu are rost să se aștepte la un răspuns pozitiv din partea CSA în ceea ce privește disputarea meciului cu CFR Cluj din ultima etapă, în Ghencea. „Văd doar fractruri imense, crevase de logică”, a reacționat MM Stoica.

„Birocrația” i-a închis ușile vicecampioanei și pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Sunt cererile depuse. Se pare că, aşa cum a spus şi domnul ministru Novak, e birocraţie şi asta e explicaţia. Nu se încearcă rezvolarea problemelor şi ni se spune că este birocraţie. Este o scuză puerilă, dar mergem mai departe. Încercări se fac, dar se fac degeaba cred eu. Poate că mă înşel”, a mai spus MM.

Modifică setările cookies