Mihai Stoica FCSB Stadionul Ghencea Vasile Dincu Superliga

Reacția lui Mihai Stoica după ce Vasile Dîncu le-a răspuns celor de la FCSB: „Nu ar trebui să joace Tănase, al cărui salariu este în primele 100 din România!” 

Ministrul Apărării i-a dat replica lui Florin Tănase după cererea publică a căpitanului FCSB, ca echipa sa să fie lăsată să joace în Ghencea. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 10:25
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 10:28

Vasile Dîncu le-a oferit o replică celor de la FCSB, după ce Gigi Becali și Florin Tănase au vorbit despre situația stadionului Steaua și despre faptul că FCSB nu este lăsată să joace acolo. Ministrul Apărării a comentat declarațiile oficialilor, lăsând să se înțeleagă că roș-albaștrilor nu le va fi permisă prezența în Ghencea. 

Răspunsul lui Mihai Stoica după declarațiile făcute de Vasile Dîncu 

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a vorbit despre declarațiile făcute de ministrul Apărării Naționale, punctând că nu a înțeles reacția oficialului. Mai mult, managerul FCSB-ului a reacționat ironic la adresa răspunsului lui Dîncu pentru Florin Tănase, declarând că lipsește logica din declarațiile oficialului. 

„Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanţii, eu zic că reacţia de azi (n.r. miercuri) am citit-o de cateva ori şi nu am înteles-o. Pentru că înteleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al carui salariu este în primele, nu ştiu 100 din Romania. Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România.

Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Declarațiile făcute de Vasile Dîncu 

„Nu cred că... n-am auzit, știu că eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român în acest stadion, prin Compania Națională de Investiții. Deci, cine-și revendică acest stadion este poporul român

Nu eu iau hotărârile cu cine intră pe Ghencea din Liga 1. Sunt chestiuni comerciale, în cea mai mare măsură, și care țin de program. Eu înțeleg lobby-ul pe care-l face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la televizor”, a spus Vasile Dîncu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!