VIDEO EXCLUSIV Foști colegi la FCSB-ul lui Reghecampf, Bourceanu și Pintilii au luat-o pe drumuri diferite: ”Nu mai sunt competitiv”

Alex Bourceanu (37 de ani) s-a retras în 2019, după o ultimă experiență la Gloria Buzău. Nu vrea să revină, momentan, în fotbal și nici să mai joace ”de plăcere”, așa cum o face fostul coleg Mihai Pintilii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 12:56
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 13:04

Mihai Pintilii s-a înscris la o competiție de minifotbal pentru amatori. În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Alex Bourceanu a comentat imaginile cu fostul său coleg și a explicat de ce s-a retras din fotbal la 35 de ani.

Alex Bourceanu a explicat de ce s-a retras din fotbal

„Doar par că sunt fit, dar nu sunt. A intrat la un meci, poate caritabil, poate de divertisment.

N-am cedat, ideea e că am avut impresia că nu mai sunt competitiv și că nici nu mai pot câștiga bani și n-am mai avut pentru care să plec de acasă, să-mi las familia. Nu a mai rămas nimic în spatele perspectivei de a pleca de acasă”, a spus Alex Bourceanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Gălățeanul și-a început cariera în orașul său natal, la Dunărea, iar apoi a făcut pasul la Oțelul, unde a jucat un singur sezon. Poli Timișoara l-a transferat pentru 700.000 de euro în 2009, iar FCSB l-a cumpărat pentru 750.000 de euro în 2011.

Au urmat două titlulri, un transfer la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de euro și un an și jumătate în Rusia, la Arsenal Tula. Dunărea Călărași a fost ultima echipă din Liga 1 pentru care a evoluat Bourceanu.

Modifică setările cookies