Lovitura de teatru in Liga 1! Mircea Rednic ajunge la Craiova dupa despartirea de Dinamo! Corneliu Papura urmeaza sa fie demis!

Lovitura de teatru in Liga 1! Mircea Rednic ajunge la Craiova dupa despartirea de Dinamo! Corneliu Papura urmeaza sa fie demis!

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo si poate ajunge la Craiova.

Mircea Rednic a fost dat afara de Ionut Negoita la finalul unui sezon in care Dinamo a obtinut cea mai slaba clasare din istorie. Locul sau pe banca "cainilor" a fost luat de Eugen Neagoe.

Schimbul de antrenori in Liga 1 nu se opreste aici. Libertatea scrie ca Mircea Rednic va ajunge la CSU Craiova, iar Corneliu Papura urmeaza sa fie demis.

 

Papura, in conflict cu Mircea Rednic

 

Mircea Rednic a mai antrenat la Craiova in sezonul 2003-2004, insa numai in 8 partide. La finalul acelei stagiunii, oltenii au retrogradat.

"E simplu sa calculam ce vina are Rednic la retrogradarea Craiovei. A dat afara 10 titulari din 11, care terminasera campionatul pe locul 4, a adus jucatori mult mai slabi si Craiova a retrogradat. Calculati voi in procente cat din retrogradarea Universitatii ii apartine lui Mircea Rednic", a spus Corneliu Papura.

VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies