"Linia de mijloc n-a existat!" Ce probleme a remarcat Ilie Dumitrescu la FCSB in partida cu Sepsi! "Morutan si Popescu n-au sanse"

"Linia de mijloc n-a existat!" Ce probleme a remarcat Ilie Dumitrescu la FCSB in partida cu Sepsi! "Morutan si Popescu n-au sanse"

Sepsi Sf. Gheorghe si FCSB au remizat, scor 2-2, in meciul din a opta etapa a playoff-ului Ligii 1. 

Dupa primele 45 de minute tabela indica 0-0. In pauza, Ilie Dumitrescu a comentat evenimentele primei reprize, spunand ca FCSB nu a avut o linie de mijloc in prima parte a meciului, atragand atentia asupra schimbarii lui Dragos Nedelcu cu Alexandru Buziuc. 

Fostul mare fotbalist a vorbit si despre ce se intampla cu cei doi tineri de la care se asteapta evolutii incantatoare, Olimpiu Morutan si Octavian Popescu. 

"FCSB a fost vizibil incomodata de pressing-ul lui Sepsi. Linia de mijloc n-a existat. Cred ca si de-asta a schimbat, sa joace cu Buziuc avansat si Oaida in fata apararii. N-au produs, nici Oaida, nici Nedelcu. E un joc echilibrat, intens, cu cateva situatii pentru Sepsi, dar cam atat. Un joc de lupta.

FCSB, foarte putin prin Morutan si Octavian Popescu. In duelurile astea 1 la 1 n-au sanse, pentru ca sunt foarte buni ceilalti. Sepsi a aratat foarte bine si nu e accidental. E o echipa foarte puternica, foarte solida", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies