Leo Grozavu Laszlo Dioszegy Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga

Leo Grozavu, demis de la Sepsi OSK! Patronul a anunțat cine va conduce echipa 

Leo Grozavu a părăsit-o pe Sepsi OSK după zece etape, în care a obținut doar o victorie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 19:14
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 19:23

Curtat în vară de CFR Cluj, Leo Grozavu a decis să continue la Sepsi OSK și să încerce să întreacă performanța pe care a realizat-o în sezonul 2020-2021, când a calificat echipa din Sfântu Gheorghe în playoff-ul Ligii 1. 

Însă echipa nu a a mai avut aceleași rezultate ca în ediția trecută, iar conducerea clubului a decis să renunțe la serviciile lui Leo Grozavu, acesta neprezentându-se la ședința de pregătire de marți. Potrivit gsp, Laszlo Dioszegi se află în discuții cu tehnicianul pentru a-i rezilia contractul. 

De asemenea, patronul celor de la Sepsi a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook în care anunță că antrenamentele vor fi conduse de Robert Ilyes. 

„Avem a doua decizie. Deocamdată Robert Ilyes va conduce echipa, împreună cu Laslo Kulcsar! Pentru că întotdeauna există ceva în spatele deciziilor. Sperăm că va începe seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi pe contul de social media.

În primele 10 etape din Liga 1, cu Leo Grozavu pe banca tehnică, Sepsi a obținut doar o victorie, 2-0 cu Academica Clincei, și se află pe locul 12, cu doar 9 puncte acumulate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies