VIDEO EXCLUSIV Sepsi, de neoprit! După Budescu, Laszlo Dioszegi anunță un nou transfer

Constantin Budescu este așteptat astăzi de la Sfântu Gheorghe pentru a semna contractul cu Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 12:17
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 12:23

Fostul mijlocaș de la FCSB a acceptat oferta celor de la Sepsi, care i-au pus pe masă un salariu lunar de 10.000 de euro și un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Sepsi, un nou transfer

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X, Laszlo Dioszegi a anunțat că, după Budescu, Sepsi pregătește un nou transfer: fundașul central Slavko Bralic (29 de ani), de la formația croată NK Osijek.

"L-am adus pe Tudorie, care, din păcate, a avut o accidentare. Acum a revenit la antrenamente. Mai așteptăm un fundaș central. Trebuie să primim un răspuns de la Osijek, se numește Bralic jucătorul. Vrea să ni-l împrumute până la vară, iar dacă o să fie ok putem să și cumpărăm de la ei", a declarat Laszlo Dioszegi, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Slavko Bralic are în palmares o Cupă a Serbiei, cu Vojvodina Novi Sad (2020) și o Cupă a Bosniei și Herțegovinei, cu NK Sirko Brijek (2017). La Osijek, fundașul central a jucat în două perioade diferite (2013 - 2015 și 2021 - prezent). În acest sezon, croatul a evoluat în doar nouă meciuri.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Slavko Bralic, conform Transfermarkt

În această iarnă, Sepsi l-a mai transferat pe atacantul Alexandru Tudorie (25 de ani), care a jucat ultima oară în Rusia, la Arsenal Tula. Fostul internațional U21 a mai evoluat în carieră la Oțelul, FCSB, FC Voluntari sau Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies