Liga 1

"Ghici la ce meciuri!?" Leo Grozavu, revoltat înainte de FCSB - Sepsi 

Leo Grozavu este nemulțumit de delegarea lui Horațiu Feșnic de la meciul cu FCSB și invocă două evenimente când arbitrul a dezavantajat-o pe Sepsi OSK. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 20:51
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 22:44

Meciul dintre FCSB și Sepsi OSK va ține capul de afiș al etapei a șasea din Liga 1. Debutul lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor condimentează și mai mult partida de pe Arena Națională, de luni, 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Arbitrul acestei confruntări va fi Horațiu Feșnic, ajutat de asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Iulian Călin. Însă Leo Grozavu nu este mulțumit de delegarea lui Feșnic și invocă evenimentele din primele două meciuri pe care centralul le-a condus cu FCSB, când arbitrul a comis două greșeli care au dezavantajat-o pe Sepsi OSK.

Grozavu: „În ultimii doi ani, Feșnic a arbitrat Sepsi doar cu FCSB”
 

„Mâine (n.r.: - luni) vom fi arbitrați de domnul Feșnic. Mi se pare o delegare cel puțin ciudată. În ultimii doi ani de zile, Horațiu Feșnic a arbitrat Sepsi doar de două ori și mâine va fi a treia oară. Ghici la ce meciuri! Doar la meciurile cu FCSB, de la FCSB. Deci e al treilea meci arbitrat de Horațiu Feșnic.

Bilanțul e așa: la scorul de 1-0 pentru Sepsi, nu eram eu antrenor, a dat un penalty pe care, dacă îl vede cineva, râde. S-a făcut 1-1, final 2-1. Anul trecut, în luna decembrie, am avut meci la Mogoșoaia cu FCSB. Avem un penalty clar ca lumina zilei. Domnul Feșnic s-a făcut că nu vede.

Acum vine al treilea meci. Deci, în ultimii doi ani, ăsta va fi al treilea meci arbitrat de domnul Feșnic. La ce să mă aștept? Cum vă spuneam mai devreme. Li se dă direcția, după care, dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat... ce să mai? Deci nu cred că e normal ce se întâmplă. Credeți-mă! Cunosc foarte multă lume din fenomen, cunosc foarte multe de lângă fenomen.

„Știu foarte multe lucruri, dar nu le pot spune pentru că m-aș supune unor amenzi și suspendări”
 

Știu foarte multe lucruri. Nu pot să le spun în momentul de față pentru care m-aș supune unor amenzi, suspendări, dar nu cred că e normal ce se întâmplă. Nu reușim să ne debarasăm de tot felul de influențe din astea care au loc în fotbalul nostru. Și atunci nu avem cum să mirăm că în competițiile europene nu trecem mai departe. N-avem cum, în Europa nu ne protejează nimeni”, a declarat Leo Grozavu pentru digisport.

Sepsi OSK se află pe locul 14 după primele cinci etape, cu 4 puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția 7, cu 8 puncte. 

ULTIMELE STIRI

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies