Sepsi OSK Superliga

Sepsi OSK își inaugurează noul stadion: „99% vom inaugura arena la această dată!”

Sepsi OSK are un start modest de sezon, însă echipa poate beneficia de un aport psihologic.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 22:47
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 00:55

După ce a trecut de Farul Constanța în Cupa României, Sepsi este gata să joace pe noua arenă. Laszlo Dioszegi, patronul formației covăsnene, a anunțat că meciul de debut se va juca pe 8 octombrie, în compania slovacilor de la Dunajska Streda.

”A trecut o lună jumate de când nu am câştigat. Noi luăm în serios şi Cupa, nu doar campionatul. Aşa e fotbalul, antrenorii...dacă sunt rezultate sunt acolo, dacă nu sunt rezultate, se clatină scaunul.

Cu Leo Grozavu nu a fost niciodată vorba de aşa ceva (demitere), victoria a venit la timpul potrivit şi cred că de acum încolo, băieţii vor avea un alt moral. Suntem pe drum de dimineaţă, suntem epuizaţi, dar fericiţi că am câştigat. Am încredere totală în băieţi şi în antrenorul Leo Grozavu.

Noul stadion se inaugurează pe 8 octombrie, dacă pandemia nu dă totul peste cap. 99% vom inaugura la acastă dată, cu o echipă din Slovacia, Dunajska Streda. În campionat vom juca împotriva celor de la FC Voluntari. 

Ei au fost şi cei care au venit când am inaugurat stadionul vechi, ei sunt cei care vin şi când inaugurăm stadionul nou. Chiar putem să spunem că sunt o echipă norocoasă. Eu sunt sigur că dacă ne mutăm în noul stadion vom avea mai mulţi spectatori din momentul de faţă” a declarat Laszlo Dioszegi, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies