Laurențiu Reghecampf, despre planul lui Becali: ”Nu se va întâmpla niciodată”

Laurentiu Reghecampf FCSB Superliga Laurentiu Reghecampf
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 09:11
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 09:38

Gigi Becali ar putea ceda pachetul de acțiuni al FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, gruparea de suporteri ce susține trupa lui Becali, a anunțat că este gata să cumpere FCSB. Mai exact, acesta spune că are un grup de investitori care își doresc preluarea vicecampioanei României, în schimbul a 10 milioane de euro.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova și unul dintre cei mai importanți antrenori din istoria recentă a FCSB, nu crede că valoarea echipei este de 10 milioane de euro. De asemenea, acesta nu crede într-un proiect comun FCSB - CSA Steaua.

  • Laurentiu Reghecampf

Nu știu care este strategia lui Gigi și ce s-a discutat, dar nu cred că FCSB valorează 10 milioane. Mi se pare că doar un jucător de acolo valorează mai mult. Nu cred că se poate face acest lucru așa de ușor.

Nu cred într-un proiect comun Steaua. Clar nu! Nu se va întâmpla acest lucru niciodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă. 

Planul lui Gheorghe Mustață e simplu: Edward Iordănescu antrenor, Anghel Iordănescu președinte și Victor Pițurcă manager general. 

Acum se lucrează la o nouă societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne preda clubul, fix cum l-a luat. Să scrie că preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte.

„Bomba vine acum: Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general. Gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali. Bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare”, a spus Mustață. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!