Gigi Becali Echipa Nationala Gica Hagi Mirel Radoi Nationala

Gigi Becali și-a ales favoritul! Cine ar trebui să-l înlocuiască pe Rădoi pe banca naționalei: „E cel mai potrivit!”

Postul de selecționer al României, vacant după ce Rădoi și-a anunțat plecarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 13:36
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 13:45

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională, iar Federația încearcă să-i găsească un înlocuitor care să-i califice pe „tricolori” la Campionatul European din 2024.

Gigi Becali, patronul FCSB, este de părere că cel mai potrivit pentru a-i lua locul lui Rădoi, în momentul de față, este Gică Hagi, care a demonstrat prin ceea ce face la Farul că este un antrenor valoros.

„Nici nu mă interesează. După mine, cel mai normal ar fi Gică Hagi. Eu pe el l-aș pune. Sau poate și Dan Petrescu, dacă ne uităm la rezultate. Dar cel mai bun e Hagi, cunoaște toți jucătorii... El face din rahat bici. Echipa lui, dacă aduce alt antrenor, mănâncă bătăi pe bandă rulantă.

Bătaie, bătaie, bătaie. Cum se întoarce, cum câștigă. Dacă pleacă el la națională, numai bătăi mânâncă Farul. Cel mai mare antrenor să vină, să vezi ce se întâmplă!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Mirel Rădoi pleacă de la națională după doi ani

Mirel Rădoi (40 de ani) a preluat funcţia de selecţioner al primei reprezentative a României la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra.

Anterior, Rădoi condusese echipa naţională Under-21 a României cu care a atins semifinalele Campionatului European de tineret din 2019, performanţă ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!