Gica Popescu Dan Petrescu FRF Gica Hagi Nationala

"Nu poți sta cu mâinile în sân!" Gică Popescu, acid cu FRF. Cei trei antrenori pe care îi vedea selecționeri

Fostul căpitan al Barcelonei a declarat recent că nici nu s-a uitat la meciul Liechtenstein - România 0-2, ultima partidă din Grupa J a preliminariilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 08:29
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 08:52

România a ratat prezența în barajul pentru CM din Qatar, iar situația e una complicată la națională. Lui Mirel Rădoi i se încheie contractul la finalul acestei luni, iar oficialii FRF nu dau vreun indiciu în privința viitorului selecționeri.

Gică Popescu susține că din partea oamenilor de la Casa Fotbalului nu va veni niciodată o propunere către foștii săi colegi, Gică Hagi și Dan Petrescu. Actualul președinte al Farului îl aduce în discuție și pe Mircea Lucescu, antrenorul formației Dinamo Kiev.

"Nu poţi să stai cu mâinile în sân când de 24 de ani nu te-ai calificat la Mondial şi alţi nu ştiu câţi ani la European, nu se poate. Eu cred că niciodata nu va veni o propunere din partea FRF câtre Hagi, Dan Petrescu... nu cred că ar veni.

Nu ştiu dacă Gică ar accepta sau nu. Cert e că el nu a fost întrebat niciodată dacă doreşte să facă acest lucru. La ce experienţă au, la ce rezultate au avut la echipele unde au fost atât Dan Petrescu cât şi Gică Hagi cred că ar fi meritat înainte lui Mirel să fie întrebaţi.

Nu mai vorbim de Mircea Lucescu. El e cap de listă la orice listă”, a declarat Gică Popescu, potrivit telekomsport.ro

România s-a clasat pe locul 3 în Grupa J a preliminariilor, după Germania (merge direct la CM 2022) și Macedonia de Nord (calificată în baraj).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!