FOTO Juan Bauza a stabilit recordul celui mai rapid gol din actualul sezon din Superligă. În ce secundă a marcat

Juan Bauza FCU Craiova Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 20:17
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 20:22

Rapid - FCU Craiova, din etapa 25, a început de la scorul de 1-0.

Partida a fost marcată de deschiderea scorului încă din primele secunde de joc, stabilindu-se recordul pentru cel mai rapid gol reușit în acest sezon din Superliga României.  

În secunda 44 a meciului, FCU Craiova a deschis scorul. William Baeten a centrat din corner, iar Juan Bauza a marcat cu capul. 

Până la această partidă, Sebastian Mailat (25 de ani) deținea recordul celui mai rapid gol al sezonului, în secunda 54 a meciului dintre FC Botoșani și Petrolul, din etapa precedentă. 

Juan Bauza a fost dorit de FCSB 
 

Argentinianul a impresionat în tricoul lui FCU Craiova și i-a atras atenția lui Gigi Becali. Pentru a se asigura că nu "îl scapă", FCU Craiova, care l-a transferat în iulie 2022 de la Csikszereda, i-a oferit un nou contract în septembrie 2022, valabil până în 2025 și cu o clauză de reziliere de opt milioane de euro. 

Recent, s-a scris că Gigi Becali ar fi făcut o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza, însă Adrian Mititelu a răspuns tranșant, excluzând varianta unui transfer pe o astfel de sumă. Totodată, patronul oltenilor a spus că e dispus să negocieze plecarea jucătorului de la patru milioane de euro în sus. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!