Jocuri de culise in play-off? Dan Petrescu ataca pe toata lumea: "S-au plictisit de noi! I-au RUPT pantalonii lui Man si nu s-a dat nimic!"

Dan Petrescu CFR Cluj Craiova FCSB Liga 1 Superliga Jocuri de culise in play-off? Dan Petrescu ataca pe toata lumea: "S-au plictisit de noi! I-au RUPT pantalonii lui Man si nu s-a dat nimic!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2020, 23:24
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2020, 23:31

CFR Cluj este la un punct in spatele Craiovei si inca pastreaza sanse la titlu. 

Dan Petrescu a prefatat finalul campionatului si sustine ca echipa sa este vanata de conducatorii fotbalului romanesc, care nu o mai vor campioana pentru a treia oara in sezoane consecutive. 

"Cred ca cei de la comisie vor decide ca la FCSB - CFR sa delege cea mai buna optiune de arbitru pentru Craiova. Depinde de arbitraje daca Craiova se impiedica la Botosani si Giurgiu. Daca sunt arbitrati ca aseara, e imposibil. I-au rupt pantalonii lui Man si nu s-a dat nimic. FCSB a avut doua penalty-uri. 

Eu nu ma astept sa se mai impiedice Craiova, e foarte puternica din toate punctele de vedere. Numai noi putem sa ii incurcam. Depinde si ce vor de la viata Botosani si Astra", a declarat antrenorul campioanei. 

"Bursucul" a vorbit si despre meciul cu FCSB, despre care crede ca va fi un meci extrem de dificil pentru echipa sa. 

"Avem un meci foarte greu la FCSB, sunt sigur ca vor juca cu echipa cea mai buna, indiferent de ce zice patronul de acolo. Nu suntem doriti iar campioni, s-au plictisit de noi, sa mai vina si altii", a mai spus Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!