Liga 1

Ionuț Chirilă, avertizat de primarul Clinceniului: „Cred că pleacă dânsul!”

Adrian Budeanu a reacționat după înfrângera drastică suferită de Clinceni împotriva Universității Craiova, 0-5. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 18:27

După nouă etape în care a acumulat doar două puncte, Academica Clinceni a decis să renunțe la serviciile lui Ilie Poenaru și să îl numească pe Ionuț Chirilă pe banca tehnică. 

Noul antrenor al ilfovenilor a debutat cu o înfrângere cu FCSB, 2-3, însă elevii săi le-au pus probleme roș-albaștrilor. A urmat remiza cu FC Botoșani, 1-1, iar jocul le dădea speranță celor din conducere că Academica se poate salva de la retrogadare. Însă, în partida cu Universitatea Craiova, Chirilă a mizat pe aceeași tactică ofensivă, iar oltenii au profitat de spațiile din apărare și s-au impus cu 5-0.

Primarul Cliceniului consideră că Academica nu trebuie să mizeze pe cartea atacului contra echipei din Bănie și susține că Ionuț Chirilă trebuie să acumuleze puncte, altfel nu va mai continua pe banca tehnică a ilfovenilor. 

Budeanu: „Sinucidere curată să te duci pe atac cu Craiova!”

Am jucat tactic greșit. Ne-am dus noi pe atac... sinucidere curată să te duci pe atac cu Craiova! Să sperăm că apar și rezultate.

Au fost discuții cu diferiți sponsori. Se fac demersuri, caută pe cineva să vină să preia clubul. Să sperăm că îi va ieși. E prezent la antrenamente, nu e adevărat ce se spune, că ar fi lipsit de la un antrenament.

Am fost și eu la două antrenamente, se lucrează foarte mult pe partea ofensivă. Probabil are o gândire de genul trebuie să luăm neapărat 3 puncte în situație în care suntem noi, nu ne mai gândim la meciuri nule. Din punctul meu de vedere, este greșit. Când joci cu echipa ca FCSB sau Craiova, te poți mulțumi și cu un punct. Trebuie să pregătim și faza de apărare.

A uitat că a luat goluri în minutele 11 și 13. Dacă nu apar rezultate, nu o să avem răbdare, vă dați seama. Trebuie neapărat să acumulăm puncte. Înțelegerea cu el este pe doi ani, deci inclusiv campionatul ce urmează. Dacă nu apar rezultate, știți cum e în fotbal, cred că pleacă dânsul”, a declarat Adrian Budeanu la digisport

După 12 etape, Academica Clinceni se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 3 puncte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies