Liga 1

„Țăranilor! Eu am băut vin cu Ahmetov!” Cum i-ar fi surprins Ionuț Chirilă pe jucătorii de la Clinceni

Proaspăt numit pe banca Academicii Clinceni, excentricul Ionuț Chirilă atrage din nou atenția asupra sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 15:36
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 15:36

Fotbaliștii pregătiți de Chirilă au dezvăluit un eveniment incredibil care l-a avut protagonist pe antrenorul Clinceniului. Mai exact, înaintea meciului cu FCSB, tehnicianul și-a lăsat mască fotbaliștii cu remarca pe care a făcut-o, la un moment dat, în timp ce se afla la hotel cu echipa.

„Băi țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov la Donețk! Cum să beau acum din carafă? Vinul se aduce în sticlă și se deschide în față, nu-l aduci în carafă!”, a spus antrenorul, potrivit gsp.ro.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, scor 5-0, a mai adus un moment ciudat cu Chirilă în prim-plan. Tehnicianul l-a rugat pe Răzvan Patriche (35 de ani) să-i țină locul la antrenamente, pentru ca el să „rezolve niște treburi”.

„Răzvane, condu tu antrenamentul de azi, că eu am niște treburi de rezolvat. Tot în interesul vostru!”, a spus Ionuț Chirilă.

Ionuț Chirilă, luat peste picior: „Îi ia morți și îi face vii”

Ionuț Chirilă a început cu două înfrângeri aventura sa pe banca celor de la Academica Clinceni, prima după patru ani de pauză. Antrenorul de 55 de ani este deja ironizat de un fost jucător din Liga 1.

Robert Niță (44 de ani) a ascultat discursul lui Ionuț Chirilă după meciul cu FCSB, pierdut cu 2-3 și a adus aminte de episodul din 2017, când jucătorii de la ASA Târgu Mureș au râs de tacticile lui Chirilă, iar câteva imagini au ajuns și pe internet.

„I-a anihilat după cinci antrenamente. Da, construiește frumos. Ca în China, repede și se prăbușește. Îi ia pe ăia morți și îi face vii. Îi îmbălsămează și îi vinde. Clinceniul a murit frumos, dar tot la groapă e", a spus Robert Niță, pe canalul său de YouTube.

Modifică setările cookies