"Inventii sinistre ale unui club DISPERAT!" Voluntari iese la ATAC dupa acuzatiile PCH! Reactia clubului cu privire la posibilele infectii cu Covid-19

"Inventii sinistre ale unui club DISPERAT!" Voluntari iese la ATAC dupa acuzatiile PCH! Reactia clubului cu privire la posibilele infectii cu Covid-19

Fanii din Peluza Catalin Hildan au acuza clubul Voluntari ca au mai multi jucatori infectati cu noul coronavirus si tin totul ascuns.

Suporterii lui Dinamo au lansat acuzatii grave asupra clubului Voluntari si au cerut ca toti fotbalistii primei echipei sa fie testati, in conditiile in care cele doua echipe ar urma sa se intalneasca intr-un duel direct.

Fanii PCH sustin ca mai multi jucatori de la Academia Voluntari ar fi infectati cu Covid-19, insa clubul tine acest lucru ascuns.

Volunatari a oferit o reactie oficiala prin care neaga vehement toate acuzatiile lansate de fanii dinamovisti:

"Referitor la postarea de pe pagina de facebook" peluza Catalin Haldan "dorim sa facem urmatoarele precizari:

Academia de Fotbal Voluntari nu este inchisa, activitatea acesteia derulandu-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului si Sportului si a Ministerului Sanatatii.

-Academia Voluntari si-a reluat activitatea la data de 01.07.2020,

- s-a reluat activitatea tarziu, fata de alte cluburi care deja organizau selectii si jocuri amicale,

- juniorii nostri au inceput pregatirile dupa intocmirea unui protocol medical, protocol care respecta in totalitate recomandarile Ministerului Sanatatii si Ministerul Tineretului si Sportului ( 10 juniori pe teren, termoscanare, dezinfectare jucatorilor, distantare fizica la antrenamente, declaratii din partea parintilor, chestionare epidemiologica, accesul si parasirea bazelor de antrenament pe porti diferite, pauze intre

antrenamente de 30 de minute, pentru a evita aglomeratia jucatorilor, etc. ).

- antrenorii din cadrul Academiei au fost instruiti, inainte de reluarea activitatii, cu privire la protocolul medical.

- niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatura.

- nicio ambulanta nu a fost chemata la niciun antrenament ( in cazul in care era detectat vreun junior cu Covid 19 se declansa imediat de catre DSP ancheta epidemiologica).

- juniori sunt termoscanati la intrarea in bazele sportive, iar temperatura este trecuta de catre antrenori intr-un tabel.

- materialele cu care se lucreaza la antrenament ( mingii, copete, etc.) sunt dezinfectate dupa fiecare antrenament.

Jucatorii de la prima echipa NU au intrat in contact cu vreunul din juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, acestia din urma folosind cai de acces diferite catre terenurile de antrenament in zile si intervale orare diferite fata de pregatirile echipei mari.

Propunem grupului " Peluza Catalin Haldan " sa inceteze cu astfel de tertipuri ieftine preluate, parca, din vecinatatea stadionului echipei pe care o sustin, Circul de Stat.

Probabil, situatia disperata in care se afla Dinamo Bucuresti a condus la propagarea acestei avalanse de informatii FALSE.

Consideram ca aceste INVENTII SINISTRE aduc grave prejudicii de imagine clubului si orasului nostru, drept pentru care FC Voluntari va actiona in instanta organizatia " Peluza Catalin Haldan", se arata in comunicatul de presa al clubului Voluntari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies