Mircea Lucescu poate castiga o avere la Dinamo Kiev! Bonus AMETITOR promis de miliardarul Igor Surkis! Ce trebuie sa faca 'Il Luce'

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Igor Surkis Sahtior Donetk Ucraina Stranieri Mircea Lucescu poate castiga o avere la Dinamo Kiev! Bonus AMETITOR promis de miliardarul Igor Surkis! Ce trebuie sa faca 'Il Luce'
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2020, 15:39
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2020, 15:43

Igor Surkis vrea sa il motiveze pe Lucescu sa o depaseasca pe Sahtior Donetk.

Chiar daca a avut parte de o primire de cosmar din partea fanilor lui Dinamo Kiev, antrenorul Mircea Lucescu nu renunta la postul sau de la Kiev si are obiective marete.

Patronul Igor Surkis nu concepe ca Dinamo sa nu castige titlul in acest sezon si vrea sa se asigure ca toti membrii staff-ului, precum si jucatorii, sunt motivati pentru a o depasi pe Sahtior Donetk.

Conform ziare.com, Igor Surkis i-a fixat un bonus de un milion de euro lui Lucescu, pe care romanul il va incasa daca va primi titlul. Acest bonus se adauga salariului de 150 de mii de euro pe luna pe care fostul selectioner il incaseaza la Kiev. Pe 25 august, Dinamo se va infrunta cu Sahtior Donetk in Supercupa Ucrainei, iar Surkis i-a promis lui Lucescuo prima de 50 de mii de euro si pentru acel trofeu. 

Mircea Lucescu a antrenat timp de 12 ani la Sahtior Donetk, intre 2004 si 2016. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!