Gigi Becali Bogdan Planic FCSB Superliga Inca o lovitura pentru Becali! Trebuie sa ii plateasca 170 000 de euro fotbalistului pe care l-a bagat in somaj tehnic! FCSB ar putea primi interdictie la transferuri

Inca o lovitura pentru Becali! Trebuie sa ii plateasca 170 000 de euro fotbalistului pe care l-a bagat in somaj tehnic! FCSB ar putea primi interdictie la transferuri

Dupa razboiul pierdut cu Gikiewicz, Becali s-a mai trezit cu o problema pe cap! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 10 Iunie 2021, 18:07
Data actualizarii: Joi 10 Iunie 2021, 18:30

Bogdan Planic a castigat procesul impotriva ros-albastrilor, dupa ce Camera de Solutionare a Litigiilor de la FIFA i-a dat dreptate, iar patronul Becali trebuie sa scoata bani multi din portofel. Conform Gazetei Sporturilor, Gigi Becali trebuie sa ii plateasca fundasului 168.800 de euro in cel mult o luna si jumatate. 

In cazul in care Planic nu isi primeste banii, FCSB ar putea primi interdictie la transferuri pentru 3 perioade de mercato, anunta sursa citata. 

Scandalul a izbucnit anul trecut, dupa ce sarbul a fost bagat fortat in somaj tehnic, dupa ce a refuzat injumatatirea salariului. Planic a facut plangere la FIFA si a putut sa isi rezilieze unilateral contractul dupa ce nu si-a primit salariul pentru doua luni. 

Fotbalistul a deschis proces la FIFA si a primit castig de cauza in procesul cu Becali si FCSB. 

Campionatul European de Fotbal EURO 2020 debuteaza pe 11 iunie 2021. Toate meciurile se vad la PRO TV, PRO X si pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!