S-a dat LIBER la milionari in Liga 1! Un alt club ar putea avea patroni straini: "Un chinez vrea sa dea bani la noi!" Anuntul momentului

S-a dat LIBER la milionari in Liga 1! Un alt club ar putea avea patroni straini: "Un chinez vrea sa dea bani la noi!" Anuntul momentului

Dupa ce Dinamo a fost cumparata de un grup de spanioli, un alt club din Liga 1 a anuntat ca ar putea avea aceeasi soarta. 

FC Arges ar putea sa aiba patroni din strainatate, conform anuntului presedintelui Cristian Gentea.

"Legat de firma din Anglia. Din acest punct de vedere, discutiile au existat si sunt in plina desfasurare. Dumnealor au venit si au insistat pe varianta aducerii unor jucatori de perspectiva la echipa noastra. Bineinteles, istoria, situatia actuala a echipei si baza sportiva, prezentate de noi, chiar i-au impresionat.

Pe langa posibilitatea aducerii unor jucatori de perspectiva, dumnealor insista pe varianta aducerii unui investitor din China la clubul nostru. Nu pot spune ca sunt foarte incantat, insa vom vedea! Orice ar fi, FC Arges ramane echipa noastra, a Pitestiului si a judetului.

In plus, chiar de saptamana viitoare vom bate palma cu doua firme importante. Dintre care, una este din domeniul energiei", a declarat Gentea, potrivit site-ului oficial al nou-promovatei din Liga 1. 

In alta ordine de idei, potrivit aceleiasi surse, FC Arges continua transferurile prin care incearca sa se intareasca pentru primul sezon dupa 11 ani in Liga 1. Pana acum, clubul alb violet a semnat cu portarul Alexandru Greab (Sepsi Sf. Gheorghe), fundasul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocasii David Meza Colli (Petrolul Ploiesti), Georgian Honciu (Dunarea Calarasi), Gabriel Deac (Petrolul Ploiesti) si atacantul Ndiaye Mediop (Dunarea Calarasi). 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT