"Imi e ca il macelareste diseara Craiova, ramane cu 7 puncte si e grea viata acolo!" Gigi Becali, ironizat de patronul echipei careia vrea sa-i ia locul in play-off

"Imi e ca il macelareste diseara Craiova, ramane cu 7 puncte si e grea viata acolo!" Gigi Becali, ironizat de patronul echipei careia vrea sa-i ia locul in play-off

Craiova si FCSB se intalnesc in aceasta seara in marele derby al etapei.

FCSB a avut un inceput extrem de slab campionat, insa victoria din ultima runda cu Viitorul le da sperante ros-albastrilor. Gigi Becali spera sa revina rapid in play-off si sa ii locul celor de la Botosani, ultima echipa din partea superioara a clasamentului.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, l-a ironizat pe Gigi Becali cand a auzit ce dorinta are omologul sau de la Bucuresti.

"Sigur ca poate sa revina, dar langa mine mai sunt Sepsi si alte echipe. El vrea sa ma tachineze pe mine. Nu vorbeste cu rautate. Nu am o relatie frateasca cu domnul Gigi Becali, dar e vorba de un respect intre noi, dar el ar trebui sa aiba anumite repere clare. La dumnealui e prea larg subiectul si nu stie care e bun si care e rau, ce trebuie respectat si ce nu. Una peste alta nu cred ca e FC Botosani e tinta lui, dar daca e tinta… Ce sa zic… sa ramana cu tinta. Noi il batem si acasa si la revedere. Ce sa faca cu mine? Sa bata diseara la Craiova. Imi e ca il macelareste diseara Craiova si ramane cu 7 puncte si e greu, e viata vrea acolo. Daca mai face doua schimbari de antrenori. Si se transforma in cunoscatorul tuturor vazute si nevazute, atunci e complicat", a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa ar putea fi lovită de un al treilea val al pandemiei după Crăciun, dacă restricțiile sunt ridicate prea repede
BRAT

Modifică setările cookies