alex cicaldau FCSB Universitatea Craiova Superliga

CRAIOVA - FCSB: Lovitura de ULTIMA ORA pentru olteni! Alex Cicaldau a semnat

Alex Cicaldau a semnat prelungirea cu Universitatea Craiova si va juca in Banie pana in anul 2025.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Septembrie 2019, 13:06
Data actualizarii: Duminica 15 Septembrie 2019, 13:12

Zilele trecute s-a speculat ca Alex Cicaldau ar fi fost dezamagit ca nu a prins un transfer in aceasta vara dupa prestatia foarte buna de la EURO 2019 U21. Cu toate acestea tanarul mijlocas a ajuns la o intelegere cu oltenii si a semnat prelungirea.

Alex Cicaldau: „Sunt fericit, imi doresc sa raman mai mult timp la Stiinta. Nu a fost nicio problema, asa cum am citit in mass-media si chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseala in ultima perioada, neavand vacanta si nefacand pregatirea centralizata, dar voi fi din ce in ce mai bun. Vorbim deseara pe teren. Forza Stiinta!”

Clubul a tinut sa precizeze ca jucatorul este fericit si nu a existat nicio oferta din Italia, asa cum s-a speculat:

"Referitor la speculatiile aparute in presa „de specialitate”, precizam ca nu a existat nicio oferta de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici macar o discutie si nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian. Nu numai ca nu se pune problema unei nemultumiri, dar in acest moment suntem foarte aproape de prelungirea contractului pana in 2025 si de aici trageti singuri concluziile. Ii sfatuim pe cei care doresc sa afle informatii despre un subiect sau altul ce tine de Universitatea Craiova sa faca un minim efort si sa se adreseze clubului", au spus cei de la Universitatea Craiova pe pagina oficiala de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!