Olimpiu Morutan Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri

VIDEO Cicâldău și Moruțan au încercat să vorbească în turcă. Clipul cu cei doi s-a viralizat într-un timp record 

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan încearcă să se acomodeze la Galatasaray, iar pentru acest lucru se străduiesc să se obișnuiască și cu limba turcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:51
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:10

Pe contul de Twitter al celor de la Galatasaray a fost publicat un filmuleț în care românii încercau să vorbească în limba turcă, fapt care i-a amuzat chiar și pe ei.

Clipul video a fost apreciat de fanii formației, primind numeroase comentarii de apreciere pentru curajul de care au dat dovadă. 


Moruțan și Cicâldău, titulari cu Lazio 
 

Primul meci din acest sezon al lui Galatasaray în grupele Europa League a fost contra lui Lazio, 1-0, în direct la PRO X. Fatih Terim a ales să mizeze pe Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) încă din startul partidei, iar antrenorul turc a fost răsplătit, românii au fost cei mai periculoși jucători ai lui Galatasaray. 

După prima etapă, Galatasaray este lider în Grupa E din Europa League, cu 3 puncte. Loucurile doi și trei sunt ocupate de Lokomotiv Moscova și Marseille, ambele cu 1 punct, în timp ce Lazio este pe ultima poziție, cu 0 puncte. 

Modifică setările cookies