HAOS TOTAL la Dinamo! Fanii din PCH au aprins torte acasa la Balanescu si il cer pe Rednic inapoi! Rasturnare de situatie in cazul lui Neagoe

HAOS TOTAL la Dinamo! Fanii din PCH au aprins torte acasa la Balanescu si il cer pe Rednic inapoi! Rasturnare de situatie in cazul lui Neagoe

Fanii lui Dinamo se revolta impotriva conducerii clubului dupa plecarea lui Mircea Rednic.

Continua haosul de la Dinamo declansat de plecarea lui Mircea Rednic! Dupa ce au aprins torte in fata hotelului lui Negoita iar apoi au intrerupt conferinta de prezentare a lui Eugen Neagoe, fanii continua sa protesteze! Sansele de reusita par insa mici!

Desi a aparut informatia ca Neagoe se gandeste sa renunte pentru a nu fi prins la mijloc in acest conflictul, antrenorul de 51 de ani a declarat pentru Pro TV ca ramane la Dinamo! Nu stie insa cand va avea loc prezentarea oficiala.

Fanii au mers acasa la Rednic si la Balanescu

Pentru a doua seara consecutiva, fanii din Peluza Catalin Haldan au provocat haos. Mai intai au mers pasnic la Mircea Rednic acasa iar acesta le-a transmis ca vrea sa revina si ia in calcul cumpararea clubului de la Negoita, insa problema stadionului il impiedica momentan.

Dupa ce au mers la Rednic, fanii lui Dinamo au mers si acasa la presedintele clubului, Bogdan Balanescu. Au aprins torte in fata casei acestuia si au afisat un banner pe care scria: "Il vrem pe Rednic inapoi, altfel o sa te vezi tot cu noi".

Atentie, clipul contine limbaj vulgar

VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies